EVO pizza – Barbekiu pica

EVO pizza įsikūrusi Gabijos g. 42, Pašilaičiuose. Kažkada arba vaikščiodamas, arba dviračiu važinėdamas pamačiau ją ir užmiršau, o šiandien googlindamas aptikau internete ir nusprendžiau patikrinti. Man tokias nedidukes picerijas, orientuotas į picų pristatymą į namus, ir įdomiausia vertinti. 

Atsidaręs tinklalapį turi du pasirinkimus – užsisakyti picą arba baidarę. Taip, EVO dar užsiima ir baidarių nuoma – picerijos puslapyje yra nuoroda į baidarių nuomos puslapį. Taigi užėjus į tinklalapį susidaro įspūdis, kad patenki į meksikietiškų picų kepyklos tinklalapį – dominuoja raudona spalva, o ant viršutinės puslapio dalies centre, esančio logo, taip ir norisi pripiešti sombrero. Tinklalapis yra funkcionalus – galima naudojantis filtrais greitai susirasti savo mėgiamą picą ir ją užsakyti internetu (taip pat picą galima užsakyti ir foodout.lt). Nors puslapio dizainais ir nėra kažkoks ypatingas, bet ta raudona spalva mane kažkaip veikia ir skatina užsisakyti.

Tinklalapyje skelbiama, kad picas picerija įsipareigoja pristatyti per 60 min. Beje tinklalapyje taip pat vyksta akcija „Surink 10 lipdukų ir gauk šeimyninę picą NEMOKAMAI”. Savo picą užsakiau 16:13,  16:34 man paskambino iš picerijos ir informavo apie Status Quo. Paskambinęs žmogus pasiūlė picą pristatyti šiek tiek vėliau, argumentuodamas tuo, kad dabar į Žirmūnus dideli kamščiai, todėl būtų didelė tikimybė picą gauti šaltą. Pažadėjo ją pristatyti maždaug 2 valandų laikotarpyje, na iki 19:00 valandos. Aš žinoma sutikau, nes šaltų picų nemėgstu. Taigi picą į mano namus atkeliavo 18:14. Užsakanti picą, pristatymo kaina svyruoja nuo 1,45 € iki 3,50 €. Įdomu tai, kad Žirmūnai priskiriami „Artimajam rajonui” (pristatymas 1,45 €), o jau Antakalnis „Tolimesniajam” (pristatymas 2,90 €), nors šiuos du kaimyninius rajonus tik Neris teskiria. Tai man visai pasisekė gyveni Žirmūnuose.

Barbekiu pica meniu sąraše atsiradusi neseniai ir į jos sudėtį įeina: sūris, vištiena, saulėje džiovinti pomidorai, svogūnai, juodosios alyvuogės, barbekiu padažas, gražgarstės. Gražgarstės man nėra kažkas labai skanaus, tačiau paskutiniu metu labai norisi juodųjų alyvuogių, o ir šios picos foto tinklalapyje atrodė skaniausiai.

Tačiau po dviejų valandų laukimo, atsidarius dėžutę, visai neapsidžiaugiau – pica mane pasiekė šilta, tačiau vizualiai neatrodė labai gražiai, EVO pizza tinklalapio nuotraukoje atrodė tikrai geriau, na, bet, tikriausiai, to juk ir galima ir tikėtis. Saulėje džiovintų pomidorų vos keli gabaliukai ir jų, kaip ir alyvuogių skonio taip ir nepavyko pajusti. Vištiena susmulkinta mažais gabaliukais ir jos taip pat pagailėta. Negaliu sakyti, kad pica neskani – skonis nėra blogas, tačiau daugiausia skonį lemia sūris. Trumpai tariant, iš jos tikėjausi daugiau.

Taigi, pica mane nuvylė ir daugiau jos neužsisakinėsiu. Jokių lipdukų taip pat negavau. Įdomu, kada jie duodami? na, o kokia jūsų nuomonė apie šia piceriją?

Parašykite komentarą