Vyrų paslaptys: kad marškiniai atrodytų gražiai

Moterys – paslaptingos būtybės. Ne gana to, kad mums, vyrams, jas sunkus suprasti, tai dar jos ir visokių savo „mergaitiškų” paslapčių turi. Bet mes, vyrai irgi turim paslapčių. Tai apie vieną jų dabar ir papasakosiu. 

Pastaraisiais metais mano garderobe džinsus, marškinėlius, megztinius, džemperius pakeitė kelnės, marškiniai ir švarkai. Kažkada kai buvau jaunas ir durnas, tai galvodavau, kad kasdien rengtis marškinius ir švarką yra baisiai nepatogu, ir kad niekada taip rengdamasis į darbą neisiu. Bet laikui einant supratau, kad buvau neteisus ir savo drabužių spintą atsinaujinau.

Bet nešiojant marškinius susidurdavau su nepatogumu, kai ryte gražiai juos susitvarkius dienos eigoje jie man išsitraukdavo ir reikėdavo keletą kartų per dieną juos vėl tvarkytis. Idealiai tinkančius marškinius sunku nusipirkti. Jei perku liemenuotus (slimfit), tai mano dydžio marškiniai dažniausiai ties krūtine būna geri, o ties liemeniu laisvoki. Ties liemeniu idealūs yra dydžiu mažesni marškiniai (slimfit), tačiau tada jie per siauri ties krūtine. Žodžiu, ties liemeniu marškiniai man yra per laisvi, todėl reikia, kad juos kas nors patemptų žemyn.

Šitai problemai išspręsti egzistuoja du aksesuarai, kurie primena petnešas. Aš sau nusipirkau tokius:

Taip pat dar yra ir tokie, kurie padės išspręsti ne tik išlendančių marškinių, bet ir smunkančių kojinių problemą:

Na, o paslaptis čia tame, kad juk niekas taip ir nežinos tikrosios priežasties, kodėl tie marškiniai taip tvarkingai atrodo. Šias petnešas pirkau va iš čia. Beje, jei pasinaudosit šia info, tai sutaupysit vieną kitą eurą.

 

 

2 komentarai apie “Vyrų paslaptys: kad marškiniai atrodytų gražiai”

  1. Ne, nu, geras. Niekada apie tai nesu girdėjęs. O patogu su šiom petnešom kelnėms? Man tai kažkaip labai keistai atrodo.

    Atsakyti
    • Atrodo, tai keistai, bet apsipratus viskas normaliai 🙂 Kai svėriau 65 kažkaip su marškiniais jau gera situacija ir be šių petnešų buvo, dabar kai svoris šiek tiek paaugo, tai vėl jų reikia 😀

      Atsakyti

Parašykite komentarą