Pupelių enčilada

Categories Mano išradimai, Meksikietiška virtuvė, Pasidaryk pats, Patiekalai, ReceptaiPosted on

Ingredientai:

alyvų aliejaus;

2 susmulkinti svogūnai;

280 g. tarkuotų morkų;

2-3 arbatiniai šaukšteliai pipirų (švelnių arba aštrių – pagal skonį);

800 g. pjaustytų pomidorų;

800 g. pupelių;

~4 nedidelės tortiljos;

200 g. neriebaus natūralaus jogurto;

50 g. smulkiai tarkuoto sūrio.

Gaminimas:


1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Svogūnus ir morkas kepti maždaug 5-8 min. kol suminkštės.

2. Supilkite pomidorus, pupeles ir pipirus. Ant mažos ugnies virti 5-10 minučių, kartais pamaišant.

3. Išvirtu mišiniu padengti skardą. Kiekvieną tortiliją ištepus šiuo mišiniu, susukti į ritinėlius ir sudėti į skardą. Likusį pupelių mišinį užpilti ant tortilijos ritinėlių.

4. Sumaišyti jogurtą ir tarkuotą sūrį su mėgstamais prieskoniais ir šaukštu užpilti ant enčilados. Įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti kol viršus pagels.

 

3 comments

  1. Katik pasigaminau tik ne visko turėjau tai improvizavau. Bet šiaip tikrai lb skanu ir lb sotu :)))

Parašykite komentarą

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.
%d bloggers like this: