Spageti su Toskanos pomarola

Categories Itališka virtuvė, PatiekalaiPosted on
Ingredientai:
– 300 gramų spageti;
– 300 g pomidorų;
– 1 svogūnas;
– 1 morka;
– 2 saliero stiebeliai;
– Petražolės
– Bazilikas
– Druska
– Valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
Pomidorus supjaustyti į gabaliukus ir kepti kol gausis vientisa masė.
Į gautą masę, sudėti supjaustytas daržoves.
 Viską troškinti apie valandą ant mažos ugnies kartais pamaišant. Jeigu reikia į keptuvę galima įpilti vandens.
Visą keptuvės turinį susmulkiname iki tyrelės ir…
… viską gražinam į keptuvę.
Išverdame spagečius.
Išvirtus spagečius dedame į keptuvę su daržovių padažu, įpilame alyvuogių aliejaus ir apkepame.

Parašykite komentarą