Kepta lazanija su sūriu

Categories Itališka virtuvė, ReceptaiPosted on

IMG_2027

Toks lazanijos variantas man kiek neįprastas, nes ją įpratęs matyti su makaronais ir t.t. Bet, tikriausiai, lazanija gali būti ir tokia. Na, bet jei jums netinka lazanijos pavadinimas, tai vadinkit tiesiog sumuštiniu arba buterbrodu.

Ingredientai:

4 riekelės jums patinkančios duonos;

2 šaukštai nesūdyto sviesto;

alyvuogių aliejaus;

1/2 puodelio Ricotta sūrio;

2 šaukštai susmulkintų šviežių bazilikų;

druskos ir pipirų pagal skonį;

300 g. vynuoginių pomidorų;

1/2 puodelio susmulkintos mocarelos;

Gaminimas:

IMG_2014

Pirmiausia sumaišome ricottą, sviestą, pipirus, druską ir bazilikus.

IMG_2015

Ant abiejų duonos riekių užbarstome tarkuotos mocarelos. Ant vienos iš riekių sudedame pjaustytus pomidorus.

IMG_2016

IMG_2018

Ant kitos riekės uždedame su priedais sumaišytą ricotta sūrį.

IMG_2020

IMG_2023

Paruoštas lazanijas dedame į keptuvė ir kepame. Jei naudosit „Goja“ duoną, tai žinokit, kad ji labai greitai apskrunda – kelios sekundės ir reikia verst ant kitos pusės.

IMG_2024

Skanaus!

Parašykite komentarą