Atsakymas į klausimą #5

QuestionMark

Vardas: Mindaugas
Jūsų klausimas: Sveiki,
Matau padedat žmonėms daugelyje situacijų.
Labai reiktų pagalbos ir man.
Turiu Samsung Galaxy S2 telefoną. Sugedo pagrindinė plokštė. Užsisakiau iš Kinijos naują. Įsidėjau – veikia. Vienintelė bėda – nėra LT kalbos. Ką reikia daryti? Ar reikia perrašyti Android ar galima kažkokiu būdu instaliuoti tik kalbą. Šiuo metu yra tik 5 kalbos – Anglų UK, Anglų USA, Rusų ir kelios kiniečių.
Lauksiu Jūsų atsakymo. Ačiū.

Atsakymas:

Sveikas, Mindaugai, su tokia problema pačiam nebuvo tekę susidurt, tai savo kailiu patikrinto metodo nepasiūlysiu, tačiau youtube radau filmuką, kuriame parodyta kaip įdiegti papildomą kalbą (diegiamų kalbų sąraše matosi ir lietuvių kalba):
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-0BeQUNJ67M]
Su kiniškomis telefonų plokštėmis neteko susidurti, tai sunku pasakyti kaip jos reaguotų į Android OS perrašymą, bet jei nepavyktų įdiegt tik kalbos failo gali mėginti perrašyti Android OS naudojant Odin programą. Instrukciją, kaip tą padaryti, rasi čia. Tiek prieš perrašydamas 100 kartų įsitikink, kad parsisiuntei tinkamą savo telefonui Android versiją.

Tikiuosi, kad pirmas pasiūlytas būdas padės. Tačiau jeigu nepavyktų, o su OS perrašymu turi nepakankamai patirties ar nerastum tinkamos OS versijos, ar šiaip kiltų abejonių dėl perrašymo, tai siūlyčiau į telefonų taisyklą nueit.

0 komentarų apie “Atsakymas į klausimą #5”

  1. Šiaip tai pavaro chebra. Samsung S3 kainuoja kažkur 200 Lt maždaug. Naujas. O S2, o dar naudotą, už kiek čia galima būtų gauti? Siųstis iš Kinijos ir t.t. reikia daug fantazijos.

    Atsakyti

Parašykite komentarą