Susigrąžink dalį pinigų pirkdamas internetu

CashBack sistemas naudoju jau kurį laiką. Pirmiausia draugo prikalbintas naudojau Lyoness. Lyoness suteikia nuolaidas daugelyje lietuviškų parduotuvių. Tačiau perkant internetu pvz iš Aliexpress nuolada tik 3%, kas šiaip yra visai neblogai, ypač tiems, kurie nežino, kad apskritai galima gauti nuolaidą perkant internetu. Bet vat neseniai suradau CashBack sistemą, kuri suteikia didesnes nuolaidas.

Taigi jei mėgstate apsipirkinėti Aliexpress, BangGood arba GearBest galima susigrąžinti nemažiau nei 5% nuo išleistos sumos, jei pirksite naudodamiesi šia svetaine cashback.epn.bz.

Ką reikia daryti?

  1. Visų pirma užsiregistruoti sistemoje, per kurią jums sugrįš jūsų išleisti pinigai.
  2. Įssirašyti jūsų naršyklei ar mobiliam telefonui tinkama papildinį arba naudotis sistemos turimu laukeliu pridėti prekėms.
  3. Jei naudojate papildinį, viskas daug paprasčiau. Susidedate Aliexpress (ar kitos parduotuvės) prekes į krepšelį. Būdami krepšelio puslapyje paspauskite ant papildinio. Persikraus puslapis.
  4. Apmokate pirkinius jums patogiu atsiskaitymo būdu.
  5. Sistemoje prie Statistics matote savo užsakymus.

Pvz. nusipirkus prekių už 100 EUR, jums grįš apie 7 EUR po jusų patvirtinimo apie gautą prekę. (Kai jūs patvirtinate jog gavote užsakymą Aliexpress, automatiškai jums priskiriami pinigai)

Būtina apsipirkinėti išjungus ADBLOCK įskiepį naršyklėje, ji gali sutrukdyti atgauti pinigus, nes gali užblokuoti reikiamus puslapius ar panašiai.

Surinktus pinigus išmokama per kelias akimirkas nuo paprašymo išmokėti pinigus. Išmokama į Webmoney, QIWI, VISA, MasterCard ir t.t. Tarkim naudojantis WebMoney galima atsiskaityti taip pat Aliexpress, tad iš susigrąžintų pinigų galima vėl apsipirkti.

Sistemos pliusai:

  • Dažnai vyksta akcijos, kurių metu galite susigrąžinti daug daugiau nei 7%
  • Kelių minučių bėgyje išmokami pinigai
  • Minimali išmoka: 0,2 USD
  • Už pakviestus draugus gausite iki 30% nuo jų susigrąžintų sumų.
  • Veikia su: Aliexpress, Ozon, ASOS, GearBest, Banggood

Nuoroda registracijai: cashback.epn.bz

3 komentarai apie “Susigrąžink dalį pinigų pirkdamas internetu”

  1. O su Lyoness turėjau šiokios tokios patirties. Pirmiausiai kalbino prisijungti kaip įmonei. Tai ten mokesčiai kaip mažai įmonėlei buvo absoliučiai kosminiai, mūsų mėnesio apyvarta buvo tada beveik tokia kokios jie norėjo mokesčiais. Apyvarta!!! Toliau kalbino kaip žmogų. Važiuoju su tuo žmogeliu, kuris mane kalbina. Jis išsitraukia kažkokį čekį. Matau, ant jo parašyta degalinės pavadinimas ir Lyoness. Ir man tada reklamuoja. Oi, kaip čia super. Nuvažiuoji kažkur į Lyoness atstovybę, nusiperki tą čekį, berods tada 100 Lt buvo, Atvažiuoji čia susimoki tuo čekiu. Gauni nuolaidą. Super. Hmz, galvoju gal ir nieko. O tai, kiek, klausiu, procentų nuolaidos. Jeee, džiaugsmingai man atsako, tiek ir tiek (dabar nepamenu). Tipo, viskas, aš pakabintas. Išsitraukiu aš standartinę tos degalinės kortelę. Kaip tik įvažiuojam į degalinę. Žiūriu reklamas. Su tokia kortele kaip mano tiek ir tiek centų nuolaida. O įdomu, o tai kiek čia procentais išeina. Paskaičiuoju. Oba. Lygiai tokia pati nuolaida kaip ir su Lyoness čekiu. Tik man niekur važiuoti nereikia, galiu piltis kiek noriu litrų ir galiu laisvai rinktis kito tiekėjo degalinę, nes kito kortelę irgi turiu. Tada ir klausiu. Tai kur čia nauda. Turiu kažkur važiuoti, gaišti laiką, deginti benziną, o nuolaida lygiai tokia pati kaip nieko to nedaryčiau. Jeee, sako man, bet čia taigi Lyoness, čia kietai, o nuvažiuoit visai nesunku, netgi patogu. Žodžiu, neprikalbino manęs. Po to žmonai kažkas įsiūlė nemokamą, kažkokią tai demo versiją. Nepasinaudojom nei karto. Tokia štai liūdna patirtis.

    Atsakyti
    • Na, iš esmės tai taip, čia toks žaidimas gaunasi 🙂 už tai aš ir pasinaudoju tik ten kur nereikia čekių, o galioja plastikinė nuolaidų kortelė 🙂 Buvau vienam seminare, kur apie Lyoness pasakojo, tai atsistojo ten tokia apvali ale buvusi didelių firmų bosė ir aiškino, kokie čia mes visi protingi, kad Lyoness naudojam, ir kokie visi neprotingi, kurie nenaudoja. Bet net graudu buvo žiūrėt į kai kuriuos, kurie užsikabinę už šito ir klauso tokių kalbų tarsi laukdami kažkokio nušvitimo.

      Atsakyti

Parašykite komentarą