Pica plius – Kaprio pica

Pastarąjį mėnesį teko vos ne kiekvieną dieną važinėti į Santariškes, ir važiuojant Jeruzalės gatve matydavau Pica plius (Pica+) užrašą. Kažkur tas pavadinimas man pasirodė girdėtas. Prisiminiau, kad tai skaitytojo Igno kažkada man rekomenduota picerija. Todėl nusprendžiau šį kartą užsakyti picą būtent iš čia.

Komentare jis minėjo, kad jo mėgstamiausia pica Firminė (su plėšyta kiauliena), tačiau ji man pasirodė su per dideliu kiekiu žalumynų. Kadangi savaitės eigoje jų ir taip suvalgau nemažai, tai pasirinkau labiau tradicinės sudėties Kaprio picą (Pomidorų padažas, sūris, pievagrybiai, rūkytas kumpis, juodosios alyvuogės) 6,99 €, nes pievagrybiai ir alyvuogės man visada prioritetas. Picerija siūlo ne tik picas, bet ir salotas, burgerius ir t.t.

Pica plius turi savo tinklalapį, picą jame išsirinkti galima visai patogiai, tačiau užsakyti internetu jos nepavyks – galima tik skambinant telefonu. Šios picerijos nėra nei foodout.lt nei lėkštė.lt. Paprastai skambinant į piceriją telefonu minimalių sumų užsakymui nebūna, tačiau čia ji yra – 9 €. Gerai tik tai, kad atsiskaityti galima ne tik grynaisiais, bet ir kortele.

Pica plius

Paskambinus į piceriją pasijauti, tarsi paskambinęs į kokio nors paslaugų teikėjo skambučių centrą: „Maisto pristatymas į namus – spauskite „1”, Maisto atsiėmimas vietoje – spauskite „2”… toliau nebeklausiau… Matyt paskambinau dar ne piko metu, nes atsiliepęs vaikinukas kalbėjo labai žvaliai, pasiūlė dar užsisakyti gėrimų, padažų (0,30 €/vnt). Užsakymas buvo priimtas 16:22, o jau 17:00 pica buvo pas mane, taigi pristatymo laikas tikrai geras.

Pagaliau gavau picą, kurios pado storis man idealus (kalbat ne apie Itališko stiliaus picas) – centre plonas, o kraštuose storėjantis – džiugu, kad tešlos nepataupė. Jau buvau įpratęs prie picų traškiais kraštais, o ši buvo minkšta. Padas savo sudėtimi labiau primena „Jurgio ir drakono„, nei kitų tinklinių picerijų kepamas picas. Skonis taip pat geras. Tačiau bevalgant pasirodė, kad picai pritrūko minutės kitos krosnyje. Storiausiose pado vietose tešla buvo nevisai iškepusi, bet tai nedidelis trūkumas.

Taigi netikėtai, pavyko atrasti dar vieną visai neblogą piceriją. Ateityje, jos picas dar tikrai ragausiu, rekomenduoju paragauti ir jums.

5 komentarai apie “Pica plius – Kaprio pica”

  1. Dabar pas mane toks gyvenimo laukotarpis kai picų nevalgau. Tai bent čia virtualiai pavalgau 🙂 Skaniai atrodo 🙂

    Atsakyti

Parašykite komentarą