Can Can Pizza – Paprastoji pica

Can Can Pizza’oje teko lankytis vieną vienintelį kartą gyvenime. Vasarą, kai buvau baigęs pirmą kursą, su tėčiu lankėmės Maxima Bazėje. Tada ten buvo įsikūrusi ši picerija (kaži kas dabar ten yra? seniai buvau). Su tėčiu užsisakėme po picą, ir jos mums abiems nepatiko. Įsivaizduojat, buvau baigęs pirmą kursą, skonio receptoriai dar nebuvo išlepinti, o pica jau nepatiko. Tikrai kažkas negerai su ja turėjo būti. Kas konkrečiai man tada nepatiko, nepamenu. Bet dėl to Can Can Pizza’oje daugiau ir nesilankiau, ir iį ten picų neužsakinėjau. Bet šiandien atėjo eilė užsisakyti vėl.

Can Can Pizza turi savo tinklalapį, kuris yra visai neblogas, tačiau dėl neaiškių priežasčių picų jame mažiau nei foodout tinklalapyje. Savo tinklalapyje Can Can Pizza turi pirkinių krepšelį, todėl užsakyti galima nesinaudojant kitų įmonių paslaugomis, apmokėti taip pat galima internetu – super. Kadangi Can Can Pizza tinklalapyje įkeltos brangesnės picos, aš savo užsakymą vėl pateikiau per foodout. Beje, akmenuko į Can Can Pizza daržą nemetu – picos jų tinkalapyje tik brangiausios, tačiau vieną pirkdamas dar vieną gauni nemokamai. Todėl viskas čia ok – besąlygiško noro pasipelnyti neįžvelgiu.

Užsakydamas picą foodout tinklalapyje vėl buvau maloniai nustebintas – pataikiau į kitą akciją. Pasirinkęs paprastąją (Kumpis, pievagrybiai, konservuoti agurkai) 50 cm dydžio picą už € 7,50, dar nemokamai gavau 2 vnt Pepsi 0,33 l ir dvi dozes padažo. Už padažą nemokėti normalu, bet Pepsi, nei viena picerija nemokamai neduoda! Iki šios vietos viskas įspūdingai.

Tačiau foodoute priėjus prie apmokėjimo staigmena – galima apmokėti tik grynais arba kortele pristatymo metu. Nelabai supratau, Can Can Pizza tinklalapyje yra galimybė mokėti internetu, foodoute nėra. Laimei reikiamą sumą grynais šį kartą turėjau.

Can Can Pizza

Užsakymą pateikiau 15:58 ir gavau SMS, kad pica man bus atvežta per 1,5 valandos. Tačiau jau po kelių minučių man paskambino mergina iš Can Can Pizza ir mielu balsu informavo, kad palaukti teks gal net 2 valandas. Aš, žinoma, su tokiu laukimo laiku sutikau.

Durų skambutis suskambėjo 17:34. Pica mane pasiekė šilta, bet nekaršta. Atsidarius dėžutę – vaizdas puse velnio. Tačiau picos skonis didelio įspūdžio nepaliko. Nemokami padažiukai viską tik pablogino – juos galėčiau pavadinti „skrandžio stabdžiu”. Tiršti riebūs, sakytum valgai tiesiog majonezą. Picos padas plonas, kraštuose per plonas.

Taigi mano nuomonė apie šią piceriją nepasikeitė. Nors ir turi gerų akcijų, picos nebrangios… tačiau į kokybę reikėtų investuoti daugiau. Artimiausiu metu šios picerijos picų neužsisakysiu.

Parašykite komentarą