Xiaomi Mi Speaker

Kai prieš keletą mėnesių nusipirkau Xiaomi Loudspeaker, tai ji man pasirodė visai pakankamai gera kolonėlė, mano minimaliems poreikiams. Tiesą sakant maniau, kad aš ją naudosiu tik retkarčiais, bet gavosi taip, kad ją įjungdavau beveik kasdien, todėl užsigeidžiau geresnės kokybės garso ir įsigijau Xiaomi Mi Speaker.

Xiaomi Mi Speaker

Mane dažnai stebina kiniečių skonis spalvoms. Tai šiuo atveju irgi – perkant kolonėlę buvo galima rinktis rožinės, raudonos, žydros arba auksinės spalvos. Man normaliausia pasirodė auksinė, todėl tokią ir pasirinkau.

Kolonėlės korpusas – aliuminis, iš kraštų plastmasė. Viename kolonėlės gale yra keturi mygtukas vienas skirtas įjungimui, išjungimui, muzikos sustabdymui ir paleidimui, kiti du garso didinimui, mažinimui ir dainų prasukimui. Ketvirtasis mygtukas bluetooth įjungimui ir baterijos įkrovimo lygiui sužinoti. Kadangi kolonėlė jokio ekranėlio neturi, baterijos lygis yra ištransliuojamas kiniečių kalba.

Kitoje kolonėlės pusėje galima rasti mikro usb lizdą, lizdą ausinėms, mikro SD kortelei, bei mikrofoną. Taigi kolonėlė gali veikti ne tik kaip priedas telefonui, bet kaip ir atskiras muzikos grotuvas.

Mano senosios ir šios kolonėlės garso lygis labai panašus, tačiau naujoji daug geriau atkuria žemus garsus, todėl klausyti muziką daug maloniau.

1500mAh kolonėlės baterija pilnai įkraunama per 2,5 valandos, ir pasak gamintojo, jos turėtų užtekti 8 valandoms naudojimo. Jei ieškote bluetooth kolonėlės, tai šią tikrai rekomenduoju.

Parašykite komentarą