Xiaomi naujienos #2

Per savaitę susikaupė šiek tiek Xiaomi naujienų, taigi griebkit ir skaitykit 🙂

SIMI Futbolo robotai

Xiaomi paskelbė apie naują produktą vaikams – futbolą žaidžiančius robotukus. Šie robotukai bus parduodami poromis – raudonos ir mėlynos spalvos, komplekte taip pat bus du kamuoliai. Beveik 12 cm aukščio robotukų konstrukcija leis ne tik varytis kamuolį, bet ir atimti jį iš priešininko. Jie bus valdomi nuotolinio valdymo pulteliais, kurie naudos po 3 AAA tipo baterijas, o kainuos 32 dolerius.

Mi TV Audio Sound Bar

Prie savo garso kolonėlių kolekcijos Xiaomi pridėjo kolonėlę specialiai televizoriui. Jos atkuriamų garso dažnių diapazonas yra nuo 50 Hz iki 25 kHz. Pasak gamintojo, ji buvo sukurta vadovaujant buvusiam Philips garso inžinieriui. Garso sistema tiks beveik bet kokiam televizoriui, nes prijungti bus galima optiniu kabeliu, koaksialiniu S/PDIF, analoginiu RCA ir AUX. Taip pat palaikys Bluetooth. O kaina, šiek tiek virš 50 eurų. Visai nusipirkčiau tokią, bet jau turiu geras Genius kolonėles.

Smartmi Air Purifier

Dėl prastos oro kokybės, Kinijoje tokio pobūdžio prietaisai yra labai paklausūs, o šis modelis jau antrasis, kurį išleidžia Xiaomi. Jo oro valymo galia 220 m³/h. Rekomenduojama jį įrengti nuo 8 iki 50 kvadratinių metrų dydžio kambariuose. Dėl integruoto efektyvus energijos taupymo modulio, oro valytuvas sunaudoja tik 48 W/h, todėl Smartmi Air Purifier galima naudoti visą dieną. Taip pat jis yra pakankamai tylus -skleidžiamas triukšmas yra tik 26,1 dB. Prietaisas turi tris darbo programas, iš kurių viena kas 30 minučių analizuoja oro kokybės lygį.

Jeigu naudojant šį oro valytuvą nebereikėtų nuo baldų valyti dulkių, tai gal visai aš jį nusipirkčiau 🙂

Roidmi Vacuum Cleaner (Roidmi F8)

Siurblys naudos keturių lygių oro valymo sistemą. Kaip ir daugelis Xiaomi prietaisų, taip ir šis siurblys turės appsą, kuriame bus galima matyti visą reikalingą info, pvz appsas praneš, kai reikės pakeisti HEPA filtrą. Taip pat bus galima matyti dulkių maišelio užpildymo lygį (0,4 litro talpos).

Dulkių siurblys naudos 100 000 aps/min variklį, kurio siurbimo galia sieks 115 vatų. Pilnai akumuliatorių bus galima įkrauti per 55 minutes, na, o labai skubant ir pasinaudojus turbo režimu – per 10 minučių. Roidmi F8 svers tik 1,5 kg, o kaina žada būti apie 210 eurų.

3 komentarai apie “Xiaomi naujienos #2”

Parašykite komentarą