Xiaomi naujienos #18

Naujas, geras Xiaomi dronas, akumuliatorinė drelė ir ėjimo treniruoklis.

FIMI X8 SE dronas

Prieš gerą mėnesį Xiaomi išleido savo pigų droną, parametrais panašų į DJI Spark. O dabar atėjo eilė nukopijuoti ir DJI Mavic Pro serijos droną. FIMI X8 SE turi 3 ašių vaizdo stabilizatorių ir susilanksto, kad užimtų mažiau vietos, visai kaip Mavic Pro.

Dronas turi kamerą galinčią filmuoti 4K raiška, gali nuskristi iki 5km atstumą ir ore išsilaikyti iki 33 minučių. Jis taip pat turi tokius filmavimo režimus kaip Motion-Lapse, objekto sekimas ir pan. Yra ir atstumo sensoriai, todėl skraidyti bus saugiau.

Žodžiu, pagal aprašymą, žiauriai geras dronas. Jį nusipirkti galima čia.

A1 Ėjimo treniruoklis

Ypatingai mažai vietos užimantis Xiaomi ėjimo treniruoklis. Minimalus palaikomas ėjimo greitis 0.5 km/h, maksimalus – 6 km/h. O juo eiti gali žmogus sveriantis iki 90 kg.

Takelis sveria 28 kg, tačiau yra itin kompatiškas 143.20 x 54.70 x 12.90 cm dydžio. Tačiau juo pasinaudojus galima sulankstyti ir taip jis tampa beveik per pus trumpesniu. Takelį galima įsigyti čia.

TONFON akumuliatorinė drelė

Taip, Xiaomi gamina ne tik visokius išmanius gadgetus namams, bet ir įvairius įrankius. Ši drelė neturi nei bluetooth, nei Wi-fi, o su ja galima daryti tą patį ką ir su bet kuria drele.

Ji turi du greičius, LED apšvietimą, o 2000mAh baterija yra įkraunama per 50 minučių. Ją įsigyti galima čia.

Parašykite komentarą