Xiaomi naujienos #20

Tv-Box’as, routeris ir interneto kartotuvas.

Xiaomi Mi TV Box 4

Xiaomi atnaujino savo TV-Boxą ir išleido jo 4 versiją. Trečią versiją aš jau turiu kuris laikas ir tai yra vienas geriausių mano pirkinių 2018 metais. Labai juo džiaugiuosi, labai patogus dalykėlis.

Naujoji versija palaiko Patchwall valdymo balsu technologiją, gali atkurti
4K HDR vaizdo įrašus ir turi 2GB RAM ir 8GB ROM atminties. Sklandų ir be trikdžių veikimą užtikrina Amlogic S905 procesorius.

TV Box’ą galima įsigyti čia, o šiuo metu jam taikoma akcija ir jis kainuoja tik
49.17€. Jų kiekis ribotas, todėl paskubėkit įsigyti. Tikrai rekomenduoju.

Xiaomi Mi 3A Wireless Routeris

Routeris palaiko 2.4 ir 5GHz dažnius ir turi keturias antenas, kurios užtikrina stiprų signalą dideliu atstumu (padengia 120 kvadratinių metrų). Jo palaikomi tinklo protokolai: IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n,IEEE 802.3,IEEE 802.3U, o palaikomas greitis 1200Mbps

Šį Routerį galima įsigyti štai čia.

Xiaomi Wi-Fi Ryšio Kartotuvas

Šis naujas ryšio kartotuvas veikia labai įdomiu principu. Komplekte yra dvi dalys. Viena jų jungiama laidu prie routerio, ir jungiamas į elektros tinklą. Kita dalis (ta kuri su antena) jungiama atokiau, pvz kitame namo aukšte. Įdomu tai, kad interneto signalas iš vienos dalies į kitą yra nusiunčiamas elektros laidais. Wow. Genialu. Jis ypatingai tiktų namuose, su storomis betoninėmis sienomis, kur interneto ryšys kambariuose silpnas, o laido nutiesti nėra galimybės.

Kartotuvas palaiko 2.4GHz dažnį ir užtikrina 300Mbps interneto greitį. Jį įsigyti galima čia.

P.S. Visuos šiuos įrenginius galima įsigyti Gearbest.com interneto parduotuvė. Ši parduotuvė užtikriną, kad visos gaunamos siuntos bus neapmokestinamos jokiais papildimais mokesčiais, jei perkant bus pasirinktas pristatymo būdas „Priority Line„.

Parašykite komentarą