Amazfit Stratos sinchronizavimas su Endomondo

Kai tik pradėjau sportuoti lauke, visada savo treniruočių stebėjimui naudojau programėlę Endomondo. Nežinau ar ji pati geriausia ir tiksliausia, tačiau tikrai viena iš populiariausių, ir keisti jos į kitą nenoriu.

Kai sporto stebėjimui pradėjau naudoti nebe telefoną, o išmaniąsias apyrankes arba išmaniuosius laikrodžiu, tai juos rinkdavausi pagal tai ar jie turi galimybę sinchronizuoti duomenis su Endomondo. Gear Fit2 buvo labai faina apyrankė, nes ji turėjo specialiai sukurtą apsą ir pradedant sportuoti buvo galima Endomondo įjungti tiesiog pačioje apyrankėje.

Stratos laikrodyje tokios programėlės nėra. Tačiau perkelti pilnavertiškus duomenis į Endomondo, ratais kvadratais, vistiek galima. Tai kaip tai padaryti dabar ir papasakosiu.

Pirmiausia, telefone turi būti įdiegta Amazfit Watch programėlė. Bet jai naudojat šį laikrodį, tai ją manau, jau turite. Tuomet mums reikalinga Strava programėlė. Strava yra labai panaši į Endomondo, daug žmonių ją naudoja kaip pagrindinę. Gal ji ir jums visai patiks ir net nebenorėsite naudoti Endomondo. Bet jei vis dėlto ne, tai skaitykit toliau.

Amazfit Watch ir Strava tarpusavyje duomenimis dalinasi, todėl jas reikia suporuoti.

Na, o sekantis žingsnis labai paprastas. Užeiname į tinklalapį tapiriik.com ir ten pasirenkame Endomondo spaudžiame „Connect” prisijungiame su savo prisijungimo duomenimis, pasirenkame Strava darome tą patį. Jei turite kokią nors kitą programėlę iš sąrašo galima jų prisijungti ir daugiau. Man tame sąraše dar norėtųsi matyti SHealth, gaila jos nėra.

Taigi kai pasirinkome visas programėles Spaudžiame apskritimą ir laukiame kol duomenis persikels iš vieno paskyros į kitą. Aš visada naudojuosi nemokamu variantu, todėl tenka luktelėti kartais ir porą valandų, nes, kaip suprantu, šio tinklalapio vartotojų skaičius nemažas, tad tenka sulaukti savo eilės.

Sumokėjus 2 dolerius metams galima užsisakyti automatinį sinchronizavimą. Maži pinigai, bet nesunku ir pačiam paspaudinėti.

Parašykite komentarą