Xiaomi naujienos #23

Naujos bevielės ausinės, Veiksmo kamera ir gėrimus šildantis keramikinis puodelis.

Xiaomi Necklace bluetooth ausinės

Turėjau tokio tipo Xiaomi ausines, paskui įsigijau tokias. O dabar atsirado ir dar vienos, visai kitokios rūšies.

Jos yra lengvos (sveria 35 gramus), jaunatviško dizaino, greitai įkraunamos (per 1 valandą), o muzikos klausytis galima iki 7 valandų (baterijos talpa 137mAh). Kadangi jos skirtos sportuojantiems, todėl yra atsparios drėgmei, bei prakaitui.

Ausines nusipirkti galima čia.

XIAOMI Seabird 4K veiksmo kamera

Vieną Xiaomi veiksmo kamerą turiu. Dar yra tokios Yi kameros, kurios irgi gaminamos Xiami šeimos įmonės, ir šios, sako, yra visai geros. Dabar į rinką išėjo dar viena veiksmo kamerų rūšis „Seabird”.

Naujoji kamera pasižymi talpia baterija – 4K raiška 30k/s galima filmuoti iki 90 minučių. Kameroje naudojamas 12Mp Sony sensorius ir naujas MobileCamTM procesorius Hi3559. Filmavimo kampas 145 laipsniai.

Kamera yra gan nebrangi, ją įsigyti galima čia.

Gėrimą šildantis puodelis

Prisimenu vaikystėje, kažkokiam tinklalapyje buvau laimėjęs padėkliuką puodeliui, kuris šildydavo puodelį ir jame esantį gėrimą. Čia panašus prietaisas, tik kiek patobulintas.

Puodelio komplektą sudaro, pats puodelis, jo dangtelis, bei padėkliukas. Padėkliukas taip pat gali veikti ir kaip bevielis įkroviklis telefonams.

Puodelis yra keramikinis, visa šildymo elektronika yra sumontuota pačiame puodelyje, todėl puodelį padėjus ant padėkliuko, kaista tik puodelis. O temperatūrą jis palaiko gan nemažą – 55 laipsnius.

Žiema eina į pabaigą, bet karšu gėrimo pasimėgauti norisi ne tik žiemą 🙂 puodelį nusipirkti galima čia.

Parašykite komentarą