Xiaomi naujienos #25

Xiaomi oro drėkintuvas, Pirmosios pagalbos vaistinėlė ir termosiukas.

Xiaomi Deerma DEM – SJS100 oro drėkintuvas

Didelis, net 5 litrus vandens talpinantis oro drėkintuvas, dirbti gali net iki 18 valandų (vidutiniškai išgarindamas 270 ml/h) Dirbdamas sukelia iki 35 dB triukšmo.

Drėkintuvas turi aktyvuotos anglies filtrą, todėl galima nesibaiminti, kad drėkinimo metu į orą gali pakliūti kokių nors bakterijų ar virusų.

Pirmosios pagalbos vaistinėlė

Taip, tikriausiai, nėra srities, kurioje nebūtų Xiaomi vardo.

Vaistinėlė realiai niekuo neypatinga, joje tiesiog pilna visokių pleistriukų, antiseptinių servetėlių, bintų, elastinių bintų ir pan. Ji maždaug tokia, kokios naudojamos ir Lietuvoje.

Xiaomi termosiukas

Termosiukas pagamintas iš plieno ir talpina 475ml vandens. Įpylus į jį verdančio vandens, po 24 jis dar bus 45 laipsnių karščio.

Termosas sveria 255 gramus ir yra 7.20 cm skersmens ir 23.60 cm aukščio.

3 komentarai apie “Xiaomi naujienos #25”

  1. 5 litrai. O normaliai. Aš kai šalti orai, na, kai radiatoriai išsausina orą, per parą po 10 litrų išgarinu. Na, o dabar (lauke šilta) 5 litrų užtenka parai 🙂 Gerai kai daug telpa, nereikia dažnai papildyti. Kas aišku užknisa 🙂 Tai į mažesnės talpos net nežiūrėčiau.

    Atsakyti
  2. Na, mano miegamasis didelis ir be durų, tai gaunasi didelė erdvė. Šiaip rytais lyg geriau, kai drėkinu, o pradėjau drėkinti kai mažą vaikiuką turėjau ir su nosim neaiškumai buvo 🙂

    Atsakyti

Parašykite komentarą