Xiaomi naujienos #26

Išmani spyna, super geras blenderis ir elektrinis motoroleris.

Mijia išmani spyna


Xiaomi jau seniai yra išleidusi išmanias durų spynas/rankenas, jų yra jau bent dvi versijos. Ir, galima sakyti, buvo tik laiko klausimas kada pasirodys tokio tipo spynos. Tai štai, tuoj ir pasirodys. O kol kas Xiaomi parodė keletą jų nuotraukų.

Spyna pagaminta iš nerūdijančio plieno, atspari vandeniui ir dulkėms todėl jos panaudojimas gali būti labai platus – ir lauke ir patalpų viduje. Spyna atrakinama nuskaičius piršto antspaudą.

Kada tiksliai ji pasirodys, kokia bus kaina ir kitos detalės, kol kas nežinau, info rasti nepavyko.

Xiaomi Mijia blenderis

Išleistas daugiafunkcinis blenderis su kalnu visokių funkcijų. Jis gali būti naudojamas kaip sulčiaspaudė, gali gaminti sojų pieną, smulkinti maistą, jį pašildyti ir t.t. o taip pat turi 10 visokių apsaugų nuo sugadinimų, pvz.: apsauga nuo užstrigimo, nuo variklio perkaitimo ir t.t.

Blenderį jau galima nusipirkti štai čia. Gaila, tik kad pats jau turiu blenderį…

h

Mi HIMO Elektrinis motoroleris T1

Tikriausiai įkvėpta M365 paspirtukų sėkmės, Xiaomi sukūrė ir elektrinį motorolerį. Motoroleryje įmontuota 350W variklis ir 14,000mAh baterija. Vienu įkrovimu turėtų būti įveikiamas 120 km atstumas.

Prekyba juo prasidės birželio 4 dieną Kinijoje. Na, ir bus tikrai įdomu pamatyti jo apžvalgas, nes 120 km atstumas su 14 Ah skamba kiek neįtikėtinai, turint omeny, kad M365 su 7,8Ah nuvažiuoja apie 25 km.

2 komentarai apie “Xiaomi naujienos #26”

    • Nu tikrai, biškį nusigrybamo mano šaltinis 😀
      „With the 14Ah option, the electric bicycle will be able to travel up to 60km, whereas the 28Ah option will last up to 120km.”

      Atsakyti

Parašykite komentarą