Naktibaldos Pica – Manzo

Och, visa amžinybė, kai nerašiau apie picas. Ilgą laiką mano akiratyje nebuvo jokios naujos padorios picerijos, kuri į namus pristatinėtų picas. Bet dabar viena atsirado, tai – „Naktibaldos Pica”.

Naktibaldos pica įsikūrusi Laisvės pr. 125, o pavadinimą tokį pasirinko, matyt, dėl to, kad maistą pristato ir naktimis, na bet ne visomis. Penktadienio ir šeštadienio naktį iki 3 valandos ryto, o trečiadienį ir ketvirtadienį iki 00:00. Nežinau kaip dabar, bet Chief pizza, ankščiau pristatinėdavo visą parą. Tai jei išalksit Naktibaldoms nedirbant, galit skambinti į Chief.

Naktibaldų picą užsisakyti galima ir internetu per lėkštė.lt, ir telefonu. Picerija turi savo tinklalapį, kuriame yra visas meniu su kainomis, darbo laikas ir t.t. Puslapis toks gan visai paprastas ir neišsiskiriantis, na pataupyta jį kuriant. Pačiame tinklalapyje el. parduotuvės nėra.

Testavimui pasirinkau „Manzo” picą, kad ir ką tas pavadinimas bereikštų. Jos ingredientai: Natūralus trintų pomidorų padažas, tikras fermentinis sūris, rūkytas jautienos kumpis, švieži vynuoginiai pomidorai, šviežias svogūnas, marinuoti žalieji pipirai, pagardinta žalumynais, itališki prieskoniai, tyras alyvuogių aliejus. Picą rinktis teko ilgokai, nes picų ingredientų deriniai nelabai žavėjo. Toks jausmas, kad šios picerijos meniu kūrėjai dar gan nauji šiame versle ir nėra išanalizavę klientų skonių.

Pica kainavo 8,99 eu, o pristatymas net 4,5 eu. Na, nesveikai didelis pristatymo mokestis – pusę picos kainos. Picą užsakiau 16:34, o kurjeris į duris paskambino 17:30

Nors pristatymo laikas toks – puse velnio (geras kelio galas jiems iki Žirmūnų, o dar gal ir kokie kamščiai tokiu metu), bet pica mane pasiekė tik vos šilta. Nieko gero. Tačiau atidarius dėžutę – vaizdas visai neblogas: picos kraštai užlenkti, tvarkingai išdėlioti per puse perpjauti pomidorai, kiti ingredientai taip pat tvarkingai išskleisti per visą pado plotą. Skonis taip pat neblogas, ir jei ji nebūtų šalta, tai būtų išvis geras. Tačiau tuo pačiu skonis gan įprastas ir niekuo neišsiskiriantis nuo konkurentų. Na, skani, bet norėtųsi kažko įdomesnio.

Taigi ši pica yra niekuo neypatinga, o su pristatymu yra gan brangi. Vienintelis jos privalumas tik toks, kad galima užsisakyti naktį. Tačiau, jei naktį aš išalkčiau, tai pirmiausia bandyčiau skambinti į Chiefpizza ir tik jei ji nedirbtų, skambinčiau Naktibaldoms. Tokia mano nuomonė.

Parašykite komentarą