Pasyvių pajamų kūrimas: LetyShops cashback

Kai tik sužinojau, kad iš apsipirkimų internetu galima susigrąžinti pinigų, pradėjau naudotis EPN sistema. Ja naudojausi ilgokai gal kokius tris metus, o gal ir daugiau. Tačiau dabar ją iškeičiau į LetyShops. Šie puslapiai man, taip pat, tapo pasyvių pajamų šaltiniais.

Iš LetyShops pinigus galima gauti dviem būdais:

  • Cashback – kai susigrąžini dalį išleistų pinigų apsipirkinėdamas.
  • Affiliate – kai prie sistemos prisijungti pakvieti draugus ir gauni procentą nuo jų Cashback.

Kadangi esu didelis e-shop’ų mėgėjas, ir juose perku dažnai, tai man sugrįžtanti suma per mėnesį kartais sudaro ir apie 20 eurų. Šventiniais laikotarpiais ar per išpardavimus, kai ir aš daugiau užsisakinėju ir tėvai man atsiunčia krūvą nuorodų į prekes.

Grąžinama suma yra nuo 3% ir priklauso pagal prekių kategorijas. Pvz perkant kokius drabužius grįžta daugiau, telefonus – mažiau. Dar yra lygiai – kuriuos pasiekus, sugrįžtantis procentas pakyla. Na, o tik užsiregistravus pirmas tris paras aktyvuojamas VIP ir tuomet už prekes sugrįžta daugiau nei 5%.

Užsiregistruoti LetyShops galima paspaudus šią nuorodą. Naudojantiems Chrome naršyklę rekomenduoju dar įsidiegti šį įskiepį. Tada užėjus į AliExpress, Gearbest ar Banggood puslapį beliks aktyvuoti įskiepį (aktyvuoti reikės kiekvieną kartą) ir pirkti įprastai.

Sukauptus pinigus (nuo 1 euro) galima persivesti į banko sąskaitą arba PayPal sąskaitą.

10 komentarų apie “Pasyvių pajamų kūrimas: LetyShops cashback”

  1. O aš ir vadinasi turiu pasyvių pajamų – turiu Maximos, Rimi, Mylimiausią ir dar gal kokį 100 kortelių iš kurių visų kažkiek grįžta pinigų. Jėėga, mesiu darbą ir gyvensiu iš jų 🙂

    Atsakyti
  2. A, nu gaila, kad negaliu kam įduoti savo Maximos kortelės 🙂 Nors gal jau ir galima. Rimi tai naudoju telefoną su NFC vietoj kortelės, tai vadinas galiu daug telefonų priregistruoti. O žėk biznio planas 🙂

    Atsakyti
    • NFC vietoje RIMI kortelės? 🙂 bandžiau pasidaryt, bet man niekaip RIMI kortelės neatpažindavo telefonas 🙂 gal appsas blogas buvo…

      Atsakyti
  3. Man buvo, kad nepaleidžia Rimi programėlės, kaip kad padaro Swedbanko NFC kai bandau. Tai aš pirma pasileidžiu programėlę, įsiloginu ir tada veik. Tiesa, Swedbanko irgi visada tik iš antro karto nuskaito kažkodėl.
    Ai ir šiaip kaip suprasti telefonas neatpažino kortelės? Aš į Rimi programėlę įsiloginau ir tada dedu prie kortelių skaitytuvo parduotuvėje ir jis atpažįsta, kad čia kortelė.

    Atsakyti
    • Va, kaip, tiesiog RIMI programėlės užtenką? aš buvau įsirašęs kažkokį appsą, kuris nuskaito kortelės NFC ir tada telefonas bando jį atkartoti. Tai va toks appsas RIMI kortelės NFC niekaip man nenuskaitė. Na, bet reiks su pačia RIMI programėle pamėgint.

      Atsakyti
  4. Na, aš naudojuosiu Rimi progamėle, jau pripratau, jau noriu ir kitų kortelių taip. Ei, prekybinkai, va, aš dabar tik į Rimi ir einu, nes nereikia nešiotis kalno kortelių. Norit, kad ir pas jus ateičiau – kelkit savo korteles į telefoną ir su NFC ar dar kaip nors patogiai.

    Atsakyti

Parašykite komentarą