Xiaomi naujienos #27

Atnaujinti laikrodžiai – Mi Band4 ir Verge 2 bei oro vėsintuvas.

Xiaomi Mi Band4

Štai ir naujoji Mi Band apyrankės versija. Šiais metais žymiausias atnaujinimas – tai spalvotas ekranas. Tačiau baterijos gyvavimo trukmė dėl to neturėtų smarkiai nukentėti, nes kaip deklaruoja gamintojas, apyrankę įkraudinėti reikės maždaug kas 20 dienų.

Taip pat apyrankė yra atspari vandeniui, turi galimybę visą parą stebėti pulsą, žinoma skaičiuoja žingsnius ir stebi miegą. Taip pat suderinama su Mi Home išmaniųjų namų sistema. Yra ir versija su NFC, kuri palaiko AliPay mokėjimus.

Jau galima pateikti išankstinius užsakymus apyrankei įsigyti. Tą padaryti galima čia.

Amazfit Verge 2

Neseniai buvo pristatytas ir išmanusis laikrodis Amazfit Verge 2. Vieną šios serijos laikrodį (Stratos) jau turėjau, o naujasis atrodo taip pat visai įdomiai. Tiesa, dizainas labai primena mano šiuo metu turimą Samsung Galaxy Active.

Verge 2 palaikys eSIM, kas reiškia, kad laikrodis galės veikti atskirai nuo telefono ir juo bus galima skambinti, bei priimti skambučius. Kaip teigia Huami laikrodis bus suderinamas su visais Kinijos mobiliaisiais tinklais, tačiau nieko nesako apie kitus, nepriklausančius Kinijai. Kitas svarbus atnaujinimas realaus laiko EKG (elektrokardiograma) stebėsena.

Verge 2 turės 1.39 colio AMOLED ekraną su 454 x 454 rezoliucija, IP68 vandens atsparumo reitingą, GPS NFC, Qualcomm Snapdragon Wear 2500 SoC, 512MB RAM, ir 4GB vidinės atminties. 420mAh baterijos turėtų pakakti 28 valandoms gyvavimo su įjungtu 4G. Visgi EKG ir 4G nemažai energijos sunaudoja.

Bus išleista versija ir be EKG, ji kainuos 140 eurų, pilnos versijos kaina 180 eurų. O iki išleistas bus jau greitai – liepos mėnesį.

Xiaomi oro vėsintuvas

Nedidelis (14,5×16,5×17,0 cm dydžio) Xiaomi kubelis atliks dvi funkcijas – drėkins ir tuo pat matu vėsins orą.

Jo veikimas labai paprastas – pirmiausia į tam skirtą talpą reikia pripilti vandens, tuomet per sušlapusius filtrus yra pučiamas oras keliais laipsniais vėsesnis oras. Kambario žinoma jis neatvėsins, tačiau dirbant kompiuteriu ir pasistačius jį ant stalo, karštą dieną gyvenimas taps kur kas lengvesnis.

Vėsintuvą galima įsigyti čia.


Parašykite komentarą