Family pizza – Kaprio pica

Karantinas nesustabdė naujų picerijų atsiradimo. Family pizza, pasak rekvizitai.lt įsikūrė prieš metus, sakykim, pačiu nepalankiausiu metu, karantinui tik tik startavus. Ir, manau, suprantu kodėl tokiu sunkiu metu ši picerija išgyveno.

Piceriją suradau Wolt’e, nes jie man, o gal ne tik man, sugalvojo kovo mėnesį už pristatymą neimti pinigų. Neprisimenu kaip ten tiksliai tas pasiūlymas skambėjo, bet lyg nemokamų pristatymų skaičius ribotas, gal 3, o gal 5 nemokami pristatymai per mėnesį… nepamenu… na, bet dabar ne apie tai.

Family pizza turi savo tinklalapį, kuris yra gan minimalistiškas, užsakymų internetu funkcijos neturi, nurodytas tik telefono numeris. Tiesą sakant, pats puslapis atrodo toks gana mėgėjiškai padarytas, tarsi koks WordPress su nemokam tema. Tai čia vieta, kur jiems būtų galima ir pasitempti.

Pats didžiausias tinklalapio minusas – jame ne visos picos, kurias jie gamina. Pvz.: Aš Per Wolt išsirinkau Kaprio picą, o jos tinklalapyje jie nėra įdėję.

Taigi, Kaprio pica (Sūrių miksas, virtas kumpis, pievagrybiai, konservuoti agurkai, aliejaus – česnakinis krapų padažas), pasirodė tokia visai minimalistiška. Bet paskutiniu metu valgydamas nenoriu persivalgyti, tai ją ir išsirinkau.

Užsakymą per appsą atlikau 16:14, o kurjeris ją pristatė įspūdingu greičiu – per 19 minučių!!! (16:33). O čia tai greitis! Picai atvykus tokiu greičiu, neįmanoma, kad ji būtų šalta. Renkantis piceriją, čia man labai svarbus kriterijus, todėl duodu labai didelį pliusą.

Pica gražiai apvali, su storesniu kraštu, ingredientų nedaug, bet tvarka jaučiasi. Nežinau iš ko susideda tas sūrių mišinys, bet jis toks skanus… Toks jausmas, kad šiai picai nieko daugiau nereikia, užtenka tik tų sūrių. Čia vienareikšmiškai, skaniausia, mano valgyta pica, per kelis paskutinius metus! Ją valgant net nekilo mintis ją gadinti su kečupu.

Taigi, trumpai tariant, įspūdingas pristatymo laikas ir nuostabus skonis! Greičiau lėkit užsisakyti šios picerijos picų! 🙂

Parašykite komentarą